Πρινέας - Γραφείο Τελετών
 
 
Γραφείο Αθήνας - Παγκράτι |
 
 
 
 
 
Γραφείο Ηλιούπολης |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Εταιρεία

 
 
Το 1938 υπήρξε χρονολογία ίδρυσης του πρώτου γραφείου τελετών Πρινέας στην Αθήνα - Παγκράτι, στην οδό Χρεμωνίδου 24 και Δαμάρεως, ενώ λίγα χρόνια αργότερα μεταφερθήκαμε στην οδό Υμηττού 132, στην ίδια περιοχή. Τη λειτουργία του επίσης έχει ξεκινήσει το γραφείο στην Ηλιούπολη, στη Λεωφόρο Πρωτόπαππα 51.
 

Η Εταιρεία μας

 
Επί 80 συναπτά έτη, και μέχρι σήμερα, παρέχεται από εμάς η υπηρεσία οργάνωσης τελετών με απόλυτο 3σεβασμό και επαγγελματισμό απέναντι στον συνάνθρωπο και τα λοιπά μέλη.

Το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας στην παροχή των υπηρεσιών μας αποτελεί γεγονός και οφείλεται στην εμπειρία και την παράδοση μας στο χώρο αυτό, όλα τα χρόνια λειτουργίας των γραφείων μας, προσαρμόζοντας το κόστος κάλυψης, αναλόγως της οικονομικής δυνατότητας της εκάστοτε οικογένειας που μας εμπιστεύεται.
 

Η Φιλοσοφία μας

 
Η φιλοσοφία μας για τον τρόπο λειτουργίας των επικήδειων υπηρεσιών στηρίζεται στο ήθος και την αξιοπρέπεια που θα πρέπει να διέπουν ένα γραφείο οργάνωσης τελετών, γι αυτό και κατέχουμε ηγετικό ρόλο στον τομέα αυτό.

Με κύρος πετυχαίνουμε την καθοδήγηση της οικογένειας που μας εμπιστεύεται, καθώς τα γραφεία μας απαρτίζονται από πλήρως καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.
 

Ο Στόχος μας

 
Στόχος μας είναι η άμεση και ολοκληρωμένη κάλυψη των απαιτήσεων των ανθρώπων που απευθύνονται σε εμάς με απόλυτη επιμέλεια και οργάνωση.

Η εξυπηρέτηση που παρέχουμε στην οικογένεια που επιλέγει τα γραφεία μας είναι πάντοτε προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της.