Πρινέας - Γραφείο Τελετών
 
 
Γραφείο Αθήνας - Παγκράτι |
 
 
 
 
 
Γραφείο Ηλιούπολης |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Υπηρεσίες

 
Τα γραφεία τελετών Πρινέας σε Αθήνα - Παγκράτι και Ηλιούπολη, είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου ανεξαιρέτως, σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
 
 
 

Κηδείες

 

 
Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε την κάθε κηδεία (θρησκευτική ή πολιτική) με σεβασμό και αξιοπρέπεια στα ήθη και έθιμα, Προσαρμόζουμε κάθε τελετή στις προτιμήσεις σας αλλά και στις οικονομικές σας δυνατότητες. Όλα αυτά τα χρόνια στόχος είναι να παρέχουμε υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα έτσι ώστε να διασφαλίζουμε οτι θα αποχαιρετήσετε τον ανθρώπος σας, όπως του αξίζει.
 
 
 
 

Μνημόσυνα

 

 
Μνημόσυνο ονομάζεται η τέλεση που γίνεται σε μνήμη των νεκρών. Σεβόμενοι πάντα το πόσο σημαντικό είναι το μυστήριο του μνημοσύνου αναλαμβάνουμε την οργάνωση του με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
 
 
 
 

Αποτεφρώσεις

 

 
Ως αποτέφρωση ορίζεται η πρακτική αποδόμησης του σώματος μέσω της διαδικασίας τησ κάυσης.Από τις 15ης Μαρτίου του 2006, η χώρα μας ακολούθησε τη νομοθεσία των υπολοίπων χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την αποτέφρωση, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα καύσης νεκρών, με την προϋπόθεση να ... Διαβάστε περισσότερα
 
 
 
 
 
 

Μεταφορά σορών - Επαναπατρισμός

 

 
Έχοντας χρόνια εμπειρία στον κλάδο γνωρίζουμε απόλυτα την ευθύνη που φέρει αύτη η διαδικασία. Έχοντας ως αρχή την ασφάλεια και την αξιοπρεπεια αναλαμβάνουμε πλήρως την μεταφορα της σορού του εκλιπόντος στο τόπο της τελικης ανάπαυσης είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό ακολουθώντας πιστά τους ... Διαβάστε περισσότερα